Tørre slimhinder (vaginal atrofi)

– kan være en udfordring i alle aldre

Et sted mellem 50-80% kvinder oplever i større eller mindre grad tørhed i skeden i takt med et faldende østrogenniveau i forindelse med deres overgangsalder. Det betyder, at det kan være smertefuldt at gennemføre et samleje – eller bare at sidde på en cykel – og at slimhinderne er mere udsat for infektioner, irritationer og læsioner med generelt ubehag, svie og kløe som resultat.

Kunstig igangsat menopause efter kræftbehandling, graviditet og fødsel, stress og forskellige typer medicin kan give samme symptomer. Det betyder, at de fleste kvinder på et tidspunkt i deres liv har behov for at tilføre ekstra fugt i form af intimgel og glidecreme for at kunne fungere i hverdagen. Men helst ikke produkter, der forstyrrer kroppens balance pga. deres sammensætning, vel?!

Derfor er YES også til dig

YES VM Vaginal Moisturiser kan bruges af kvinder i alle aldre med behov for ekstra intimfugt. Dine slimhinders tynde membran gør dem særligt udsatte og modtagelige for hormonforstyrrende stoffer og kemikalier, og det stiller større krav til renheden og naturligheden af ingredienserne i din intimpleje. Det er hele grundtanken bag YES’ produkter, og det gør dem velegnede til dig, der gerne vil bevare en krop i naturlig balance.

Afhængig af hvilken effekt du ønsker, kan du bruge YES VM Vaginal Moisturiser i kombination med en YES glidecreme for øget glideevne – vi anbefaler, at du prøver dig frem. Ønsker du dig et naturligt og smertefrit sexliv, har vi et YES-produkt, der passer til dig.