Vand eller olie?

YES’ udvalg af glidecremer er enten vand- eller oliebaserede. Vandbaseret glidecreme giver øjeblikkelig fugttilførsel, der føles som naturlig sekretion. Da gelen er vandbaseret, fordamper den relativt hurtigt. Oliebaseret glidecreme har en mere cremet konsistens, og er dermed drøjere i brug. Den bevarer glideevnen længere, da den ikke fordamper som vandbaseret, men har ikke de samme fugtgivende fordele. Du kan derfor med fordel bruge de to glidecremer i kombination for maksimal effekt. YES har til det formål lavet YES DG double glide kombipakke med en tube af hver. Herunder kan du se de grundlæggende forskelle på de to varianter.

YES WB vandbaseret glidecreme

Anvendes som lindrende fugtgiver eller som glidecreme ved samleje. Gelen er fremstillet af fugtbevarende, plantebaserede polymer, som genopretter fugten i skeden og føles meget lig skedens normale sekretion med sin silkebløde, glatte konsistens. Glidecremen matcher den naturlige pH-balance, modvirker svamp og irritationer, og er effektiv ved vaginal tørhed. Kan anvendes med kondomer og sexlegetøj. Klistrer og pletter ikke, og skal ikke vaskes af efter brug.

YES OB oliebaseret glidecreme

Anvendes som glidecreme eller som almindelig massageolie. Fugter ikke slimhinderne på samme måde som YES vandbaseret glidecreme, da den ikke indeholder vand, men YES OB øger glideevnen betragteligt i længere tid, bl.a. på grund af tilsat bivoks. Gelen er silkeblød og cremet, og er drøj i brug. Har en let, naturlig duft af honning. Klistrer og pletter ikke, og skal ikke vaskes af efter brug. Bør ikke anvendes med kondomer pga. indholdet af olie.